Az első vizit Koncz Katánál

Januárban azok kedvéért indítottunk egy Facebook játékot, akik azt fogadták meg az újévkor, hogy komoly fogyókúrába, életmódváltásba fognak. A nyertes Koncz Kata 12 hetes fogyókúrás programján vehet részt ingyen. El kell árulnom, hogy csak hölgyek jelentkeztek végül, pedig Kata vizitjein általában mind a két nem képviselteti magát, úgy látszik a Facebook vagy a nyilvánosság vállalása inkább a nőknek megy jobban. A jelentkezők között volt olyan, aki már sikeresen fogyott az utóbbi időben, és csak az utolsó pár kiló leadásához szeretett volna szakmai segítséget, de többen voltak azok, akik komoly súlyfelesleggel küzdenek és sürgősen szükségük van az életmódváltásra.

A sorsoláson végül Katalin nevét húztuk ki a kosárból, ismerkedjetek meg vele, és olvassátok el rövid beszámolóját az első alkalomról. Facebook játékunk nyertese az ötvenes évei elején jár, 10-12 kiló feleslegtől szeretne megszabadulni, mivel már nem csak esztétikai, de egészségügyi problémát is jelent számára a súlyfelesleg. Neki igazán szüksége van egy szakemberre a fogyáshoz, mivel pajzsmirigy és reflux problémái is vannak. Február 8-án találkozott először Koncz Katával, íme a beszámolója az első vizitről: "Katával alaposan átbeszéltük az étkezési szokásaimat, egészségügyi helyzetemet. Ezt követően Kata felvázolta a program alapjait, illetve tájékoztatott arról, hogy az első két hétben hogyan alakuljon a napi étrendem, milyen szempontok szerint állítsam össze a napi étkezéseket. Emellett sok hasznos tanáccsal segített a bevásárlásokhoz, illetve a reflux-szal járó panaszaim enyhítéséhez. A továbbiakban e-mailen fogja megküldeni részemre a kéthetes részletes étkezési programot. Reményeink szerint 4-5 kilótól fogok megszabadulni az első két hét során. A következő találkozónk két hét múlva lesz, de addig is bármikor fordulhatok akár e-mailen, akár telefonon Katához, ami szintén ad egy biztonságot és bizalmat a programhoz. Összességében nagyon jók a tapasztalataim, és nagy reményekkel vágok neki az első két hétnek."

Katalinnak ezúton is kívánunk sok erőt a fogyókúrához, várjuk beszámolóit és ígérjük azoknak is adunk néhány tippet majd, akik most ugyan nem nyertek, de mégis belevágnak egy hasonló fogyókúrába.

No comments:

Post a Comment